Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterDäckserviceDieselserviceAC-serviceSläcka tvåorService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

K-Bil

Meny

Dieselservice

Dieselservice

Vi kan dieselmotorer

Bosch är världsledande inom teknik för dieselmotorer. Därför är det ju naturligt att vi som bilverkstad inom Bosch Car Service är specialister på just dieselmotorer.

Felsökning och diagnos av alla dieselsystem och dieselmärken

Vi utför moderna systemkontroller och diagnos av alla dieselsystem, både för personbilar och nyttofordon.  Vi ställer även diagnos på bilens avgassystem och felsöker hydrauliska och elektroniska system.

K-Bil - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!